Ηλεκτρονικό Τσιγάρο Χονδρική

Είσαι ενθουσιασμένος με το άτμισμα, και θέλεις να κάνεις το δικό σου επιχειρηματικό ξεκίνημα σε αυτή την αγορά; Ανοίγεις μαγαζί ηλεκτρονικού τσιγάρου ή διαθέτεις ήδη κάποιο κατάστημα και θέλεις να προσθέσεις το ηλεκτρονικό τσιγάρο εμπλουτίζοντας την γκάμα των προϊόντων σου; Σε εμάς μπορείς να στεγάσεις το όραμά σου.

Φιλοσοφία: Ένα προμηθευτής, ΟΛΑ τα προϊόντα, οι καλύτερες τιμές.

Στο AlterSmoke θα βρεις ΟΛΕΣ τις ελληνικές εταιρείες υγρών αναπλήρωσης συγκεντρωμένες σε ένα eshop! Συνεπώς, με μια παραγγελία, μπορείς να προμηθευτείς όσες διαφορετικές μάρκες υγρών επιθυμείς! Έτσι, γλυτώνεις χρόνο αλλά και χρήματα, καθώς δεν επιβαρύνεσαι με πολλά διαφορετικά έξοδα αποστολής σε διαφορετικούς προμηθευτές.

Διαθέτουμε τις καλύτερες τιμές χονδρικής και τεράστια γκάμα προϊόντων, κάτι που σου δίνει την δυνατότητα να εμπλουτίσεις την ποικιλία του καταστήματός σου και να αυξήσεις το περιθώριο κέρδους, κρατώντας πάντα τις τιμές της λιανικής πλήρως ανταγωνιστικές.

Επιτρέπουμε ακόμη και πολύ μικρές παραγγελίες χονδρικής, με καθημερινές αποστολές προϊόντων, έτσι έχεις ότι χρειαστείς άμεσα και χωρίς δέσμευση χρημάτων.

10 λόγοι για να επιλέξεις εμάς

Περισσότερα από 10,000 διαφορετικά υγρά αναπλήρωσης!

Μεγάλο περιθώριο κέρδους.

Τεράστια γκάμα προϊόντων, επιλεγμένα με γνώμονα τη σχέση ποιότητας/τιμής αλλά και την εμπορικότητα τους.

Τα προϊόντα μας φέρουν όλες τις απαραίτητες σημάνσεις και πιστοποιήσεις.

Συνεχής εξεύρεση νέων προϊόντων έτσι ώστε να βρίσκεσαι πάντα στο επίκεντρο των εξελίξεων και να γίνει πιο ανταγωνιστικός στην περιοχή σου.

Δυναμικό Site που ενημερώνεται καθημερινά και σου επιτρέπει online παραγγελίες καθώς και πρόσβαση στους ειδικούς τιμοκαταλόγους χονδρικής!

Τηλεφωνικό κέντρο που παρέχει πληροφόρηση για όλα τα προϊόντα που προμηθεύεσαι από εμάς!

Συνεργαζόμαστε με πολλές ελληνικές τράπεζες και εταιρίες ταχυμεταφορών, παρέχοντάς σου και τη δυνατότητα της αντικαταβολής!

Επιτρέπουμε ακόμη και πολύ μικρές παραγγελίες χονδρικής!

Κάνε εγγραφή ως συνεργάτης της AlterSmoke

Για να αποκτήσεις πρόσβαση στο τμήμα χονδρικής του site μας, θα πρέπει να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία της επιχείρησής σου. Έπειτα κάποιος εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σου για να γνωριστούμε και να σας ενεργοποιήσει την πρόσβαση που είναι διαθέσιμη μόνο στους συνεργάτες μας.

    * Το κατάστημά σας εμπορεύεται αποκλειστικά είδη ηλεκτρονικού τσιγάρου;

    * Διαθέτετε ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop);

    (*)Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά