Ηλεκτρονικό Τσιγάρο Χονδρική

Είσαι ενθουσιασμένος με το άτμισμα, και θέλεις να κάνεις το δικό σου επιχειρηματικό ξεκίνημα σε αυτή την αγορά; Ανοίγεις μαγαζί ηλεκτρονικού τσιγάρου ή διαθέτεις ήδη κάποιο κατάστημα και θέλεις να προσθέσεις το ηλεκτρονικό τσιγάρο εμπλουτίζοντας την γκάμα των προϊόντων σου; Σε εμάς μπορείς να στεγάσεις το όραμά σου.

Η AlterSmoke με τις καλύτερες τιμές χονδρικής και την τεράστια γκάμα προϊόντων, σας δίνει τη δυνατότητα να εμπλουτίσετε την ποικιλία του καταστήματος σας και να αυξήσετε το περιθώριο κέρδους κρατώντας πάντα τις τιμές λιανικής πλήρως ανταγωνιστικές!

10 λόγοι για να επιλέξετε εμάς

Περισσότερα από 500 διαφορετικά υγρά αναπλήρωσης!

Ηλεκτρονικά τσιγάρα και ανταλλακτικά από τις ισχυρότερες βιομηχανίες του χώρου.

Μεγάλο περιθώριο κέρδους.

Τεράστια γκάμα προϊόντων, επιλεγμένα με γνώμονα τη σχέση ποιότητας/τιμής αλλά και την εμπορικότητα τους.

Τα προϊόντα μας φέρουν όλες τις απαραίτητες σημάνσεις και πιστοποιήσεις.

Συνεχής εξεύρεση νέων προϊόντων έτσι ώστε να βρίσκεστε πάντα στο επίκεντρο των εξελίξεων και να γίνετε πιο ανταγωνιστικοί στην περιοχή σας.

Δυναμικό Site που ενημερώνεται καθημερινά και σας επιτρέπει online παραγγελίες καθώς και πρόσβαση στους ειδικούς τιμοκαταλόγους χονδρικής!

Τηλεφωνικό κέντρο που παρέχει πληροφόρηση για όλα τα προϊόντα που προμηθεύεστε από εμάς!

Συνεργαζόμαστε με πολλές ελληνικές τράπεζες και εταιρίες ταχυμεταφορών, παρέχοντάς σας και τη δυνατότητα της αντικαταβολής!

Επιτρέπουμε ακόμη και πολύ μικρές παραγγελίες χονδρικής!

Εγγραφείτε ως συνεργάτης της AlterSmoke

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο τμήμα χονδρικής του site μας, θα πρέπει να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία της επιχείρησής σας. Έπειτα κάποιος εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να γνωριστούμε και να σας ενεργοποιήσει την πρόσβαση που είναι διαθέσιμη μόνο στους συνεργάτες μας.

    * Το κατάστημά σας εμπορεύεται αποκλειστικά είδη ηλεκτρονικού τσιγάρου;

    * Διαθέτετε ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop);

    (*)Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά