Μπορείς να επιστρέψεις εύκολα προϊόντα που έχεις αγοράσει από το Altersmoke.gr είτε επειδή απλά άλλαξες γνώμη είτε επειδή εντόπισες κάποιο πρόβλημα στο προϊόν.

Αναλυτικά οι Προϋποθέσεις και οι Τρόποι Επιστροφής εδώ.

  Μπορείς να επιστρέψεις εύκολα προϊόντα που έχεις αγοράσει από το Altersmoke.gr είτε επειδή απλά άλλαξες γνώμη είτε επειδή εντόπισες κάποιο πρόβλημα στο προϊόν.

  Ποια προϊόντα θέλεις να επιστρέψεις;

  Συμπλήρωσε το όνομα του προϊόντος ή των προϊόντων που θέλεις να επιστρέψεις, όπως ακριβώς αναγράφονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα

  Διεύθυνση Παραλαβής

  Συμπλήρωσε τη διεύθυνσή σου για να παραλάβουμε το προϊόν για επιστροφή από το χώρο σου (Υπαναχώρηση χρέωση 5€, Καμία Χρέωση για την περίπτωση Παράδοσης Παραγγελίας με Ελαττωματικό προϊόν ή DOA)

  Έχω διαβάσει και συμφωνώ με τηνΠολιτική Επιστροφών

  Εάν πρόκειται για αλλαγή γνώμης, τότε παραλαμβάνουμε το προϊόν προς επιστροφή από το χώρο σας, αποστέλλοντάς σας την courier που είχατε επιλέξει κατά την αγορά σας. Επιβαρύνεστε με τα έξοδα επιστροφής σε εμάς, τα οποία ισούνται με τα έξοδα αποστολής που είχατε καταβάλλει κατά την αγορά σας. Αν πρόκειται για ελαττωματικό προϊόν, η επιστροφή του γίνεται δωρεάν και η επιλογή της courier γίνεται από εμάς.

  (*)Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά