ΣΤΗΝ ALTERSMOKE ΠΡΟΤΕΡΑΙΌΤΗΤΑ

Έχει ο πελάτης!

Ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αρχή της ανταποδοτικότητας που αυστηρά εφαρμόζουμε, η υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών, σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τιμές μας, εγγυώνται την οικονομική ανάπτυξη και την συνεχή ενίσχυση της ιδιαίτερης σχέσης που έχουμε αναπτύξει με τους καταναλωτές - πελάτες μας, η οποία και είναι η πηγή έμπνευσης και δύναμης για εμάς.

Σχετικά με εμάς

Η ALTERSMOKE δραστηριοποιείται δυναμικά από το 2011 στο χώρο της εμπορίας ηλεκτρονικών τσιγάρων, εξαρτημάτων, ανταλλακτικών και ατμιστικών υγρών αναπλήρωσης.

Έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την προσφορά, στο ευρύ καταναλωτικό κοινό, μιας μεγάλης γκάμας προϊόντων εναλλακτικού καπνίσματος, η ALTERSMOKE έχει συνάψει εμπορικές συμφωνίες με τους μεγαλύτερους προμηθευτές και διανέμει στο ελληνικό κοινό προϊόντα από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές του κόσμου.

Η φιλοσοφία της εταιρίας μας έχει επίκεντρο τον καταναλωτή, με κύριο άξονα την υψηλή ποιότητα κατασκευής, σύμφωνα με τις πιο αυστηρές διεθνείς προδιαγραφές, την ασφάλεια, τον άψογο σχεδιασμό καθώς και την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας – τιμής.

Έχοντας ως κέντρο των στόχων μας την κάλυψη των αναγκών του καταναλωτικού κοινού, εφαρμόζουμε με ήθος και συνέπεια, στρατηγικές που διέπονται από τις αρχές αυτές και εξυπηρετούν αυτόν τον στόχο.

Η εταιρία μας, έχει σταθερά ανοδική δυναμική πορεία και πλέον συγκαταλέγεται στις πιο καταξιωμένες επιχειρήσεις του κλάδου με το όνομά της να είναι συνώνυμο της αξιοπιστίας, της συνέπειας και της εγγύησης.

Γι’ αυτό, ευχαριστούμε τους πελάτες μας που συνεχώς επιβεβαιώνουν τις επιλογές μας και μας επιτρέπουν να στοχεύουμε ακόμη πιο ψηλά ενισχύοντας όλο και περισσότερο τη σχέση εμπιστοσύνης και αμοιβαιότητας που έχουμε αναπτύξει.

Ανταποδίδουμε στο καταναλωτικό κοινό την εμπιστοσύνη του, μεταβιβάζοντας σε αυτό την εμπειρία και τη δυναμική που διαθέτουμε, δια μέσου της ποιότητας, της συνέπειας και του χαμηλού κόστους των προιόντων μας.

Ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αρχή της ανταποδοτικότητας που αυστηρά εφαρμόζουμε, η υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών, σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τιμές μας, εγγυώνται την οικονομική ανάπτυξη και την συνεχή ενίσχυση της ιδιαίτερης σχέσης που έχουμε αναπτύξει με τους καταναλωτές – πελάτες μας, η οποία και είναι η πηγή έμπνευσης και δύναμης για εμάς.

Στοιχεία επιχείρησης:

Χαρίτων Α. Δημήτριος
Δημοκρατίας 13, Τ.Κ. 50200, Πτολεμαΐδα, Κοζάνη
Α.Φ.Μ: 125517881
Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ: 119938936000

Στο Blog μας θα βρείτε χρηστικές πληροφορίες για θέματα που αφορούν το ηλεκτρονικό τσιγάρο, τα υγρά αναπλήρωσης και γενικότερα το άτμισμα.

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA!

Ακολουθήστε μας στα Social Media για νέα και απίστευτες προσφορές!